Geachte gast,

 

Delta Marina is gelukkig gewoon open.

Komt u naar de jachthaven? Dan verzoeken wij u te houden aan de voor u geldende regels die uw overheid in uw eigen land hanteert én de landelijke regels die de Nederlandse overheid hanteert.

In Nederland gelden de volgende basisregels voor iedereen:

  • Was vaak en goed uw handen;
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen;
  • Binnen is een mondkapje verplicht;
  • Blijf thuis bij klachten en laat u direct testen;
  • Ontvang maximaal 2 gasten.

Kijk voor de laatste informatie over de regelgeving van de Nederlandse overheid op www.rivm.nl

 

Donderdag 22 april 2021 – Bezoekers en toeristen zijn niet verplicht om in quarantaine te gaan

Voor buitenlandse bezoekers aan Zeeland geldt op dit moment geen verplichting om in quarantaine te gaan. De laatste dagen zijn hierover veel vragen gesteld aan gemeenten door Belgische (dag)toeristen. Voor reizigers uit het buitenland geldt momenteel wel het dringend advies om na aankomst in Nederland in quarantaine te gaan. Na 5 dagen kan de betreffende persoon zich laten testen. Wanneer mensen per vliegtuig, trein of bus komen, dan moeten zij een negatieve PCR-test kunnen laten zien. Reizigers per auto wordt (vooralsnog) niet om een dergelijke test gevraagd.

Meer informatie hierover vindt u op: www.zeelandveilig.nl/meldingen/zeeuwse-maatregelen-coronavirus

 

 

Mondkapje verplicht vanaf 1 december

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, wil het kabinet het dragen van een mondkapje in onder andere winkels, musea, restaurants en theaters vanaf 1 december verplichten. Ook in het onderwijs (met uitzondering van de basisschool) moeten mensen dan een mondkapje gaan dragen. Voor contactberoepen geldt de regel zowel voor de klant als de professional, zoals de kapper of de rij-instructeur. In het openbaar vervoer was een mondkapje al verplicht, maar voortaan is dit ook het geval in stations en bij bus- en tramhaltes. De mondkapjesplicht geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder. Wie de regel niet naleeft, riskeert een boete van 95 euro.

Lees hier verder

 

Meer informatie:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

www.hiswarecron.nl

https://www.veiligheidsregiozeeland.nl/

https://www.zeelandveilig.nl/coronavirus