DE FAMILIEHAVEN VAN ZEELAND

Welkom bij Delta Marina! Al sinds 1968 kan men terecht in onze familiehaven om te genieten van de watersport en het samenzijn. De haven is inmiddels dan ook uitgegroeid tot een plaats waar alles samen komt en met een restaurant, brasserie, service center, watersportwinkel, jachtmakelaardij en verhuur van motor- en zeiljachten, sloepen en kleinere zeilboten is er ook altijd iets te beleven.


Over Delta Marina

Delta Marina is een gevestigde naam in Zeeland. Onze jachthaven bevindt zich aan het prachtige Veerse Meer, in Kortgene. In de afgelopen vijftig jaar is de jachthaven uitgegroeid tot dé uitvalbasis voor iedereen die wil genieten van Zeeland. Er is van alles te beleven bij Delta Marina! Maak gratis gebruik van een leenfiets, vaar met het pontje naar Wolphaartsdijk of speel een sportief spelletje jeu de boules.

BLAUWE VLAG MET GROENE WIMPEL

Klantenvriendelijkheid en duurzaam omgaan met het milieu zijn belangrijke waarden binnen Delta Marina. En dat we uitblinken in milieuvriendelijkheid blijkt; naast de blauwe vlag mogen we ook een groene wimpel hijsen. De Groene Wimpel wordt uitgereikt aan jachthavens die extra inspanningen hebben gedaan op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en verduurzaming van de jachthaven. De Blauwe Vlag zelf staat voor schoon en veilig, ook op deze vlag zijn we trots.

GOED BEREIKBAAR

Delta Marina is overal en voor iedereen goed bereikbaar. Zo is de afstand met Rotterdam 57 zeemijlen en met Antwerpen 37 zeemijlen. Vanaf Gent is dit 42 zeemijlen en vanaf Brugge is dit 56 zeemijlen. Daarbij is de haven ook goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

VOORDEEL MET SEVEN SISTERS

Delta Marina is aangesloten bij de Seven Sisters, een groep van kwaliteit jachthavens in de Zeeuwse delta. Als ligplaatshouder van onze haven krijgt u bij een overnachting als passant in de deelnemende havens een korting van 25%. Het SevenSister paspoort kunt u gratis bij de havenmeester afhalen.

DELTA MARINA CUP 

Jaarlijks organiseren we in september de Delta Marina Cup. Bij dit sportieve zeilevenement op het Veerse Meer staat gezelligheid voorop. De start en finish is bij de ingang van de haven. Niet alleen leuk voor deelnemers, maar ook voor bezoekers dus! Voor aanvang van de zeilrace wordt er met alle deelnemers gegeten van een ontbijtbuffet. Na afloop van de race wordt er voor een koel drankje gezorgd en sluiten we de dag feestelijk af in een feesttent met muziek, een buffet en een drankje. Zien we u tijdens de Delta Marina Cup, als bezoeker of deelnemer?

 

Aanmelden voor de Delta Marina Cup doet via dit online aanmeldformulier