(WEL)KOM AANMEREN!

Bent u op zoek naar een (vaste) ligplaats voor uw schip? U bent van harte welkom in onze gastvrije familiehaven! Terwijl u op een van onze 700 ligplaatsen aangemeerd ligt, geniet u van alle benodigde faciliteiten zoals elektriciteit en sanitair. Voor het eerst in onze prachtige haven? Onze havenmeesters tonen u onze haven graag. Als u in de buurt bent kunt u hen oproepen op kanaal 31, of bellen op +31 (0)113 - 30 71 74.


Ligplaatsen

De ligplaatsen zijn geschikt voor schepen van 6 tot 20 meter lengte. De maximale diepgang is vier meter. Alle plaatsen zijn voorzien van water en walstroom. Voor onze gasten hebben we leenfietsen ter beschikking. Deze kunnen kort gebruikt worden voor bijvoorbeeld kleine boodschappen in het dorp.

 

Heeft u brandstof nodig? We beschikken over een geautomatiseerd pompstation, deze bevindt zich aan de kop van de passantensteiger. Alle steigers zijn voorzien van watertappunten. Legionella preventie heeft bij ons hoge prioriteit en we halen ieder jaar met vlag en wimpel de wettelijke keuringen. Veel van onze ligplaatsen zijn voorzien van zijsteigers en meerpalen. Overal zijn voldoende kikkers om uw boot perfect af te meren.

 

Onze havenmeesters houden bij uw afwezigheid een oogje in het zeil. Bij extreme weersomstandigheden lopen zij extra rondes ter controle van de schepen. Daarnaast zijn er op het terrein bewakingscamera’s actief.

Wees zuinig met ons drinkwater

Wees zuinig met ons drinkwater!
Het heeft al tijden niet geregend waardoor de natuur en de landbouw het moeilijk hebben. We vragen uw aandacht voor het volgende:
“Het gebruik van drinkwater anders dan voor het vullen van watertanks is niet toegestaan, behoudens het incidenteel kort afspoelen van het schip. De drinkwaterslang die wordt gebruikt voor andere doeleinden dan het vullen van de watertank van het vaartuig dient te worden voorzien van een zelf afsluitende voorziening, bijvoorbeeld een spuitpistool. Omdat anderen ook van de drinkwatervoorziening gebruik willen maken, dient het gebruik zo kort mogelijk te zijn en het zonder direct toezicht laten lopen van het water is, ook bij het vullen van drinkwatertanks, niet toegestaan”
Alvast hartelijk dank namens de natuur en onze boeren!

Voorwaarden

Op al onze leveringen en diensten zijn onderstaande HISWA-voorwaarden van toepassing.
Deze zijn ook op aanvraag verkrijgbaar.