EEN ECHTE FAMILIEHAVEN

Voor jong tot oud kan er genoten worden in onze haven. Er zijn namelijk voor iedereen voldoende faciliteiten in, en rondom, de haven. Bij de receptie kunt u bijvoorbeeld gratis fietsen lenen, zo fietst u makkelijk even Kortgene in voor een boodschap! Maar ook kunt u gratis gebruik maken van de barbecues op het picknickveld. De roosters haalt u af bij de Watersportwinkel en het smullen kan beginnen! Bij onze haven bevindt zich ook een Jeu de Boules baan, speelvelden met klimrekken, schommels, een trampoline, springkussen, glijbanen en andere speeltoestellen. Ook de kinderen zullen zich dus uitstekend vermaken in de Delta Marina! En wilt u graag meer van Zeeland ontdekken? Neem het pontje naar Wolphaartsdijk of maak gebruik van het openbaar vervoer!


Wees zuinig met ons drinkwater

Wees zuinig met ons drinkwater!
Het heeft al tijden niet geregend waardoor de natuur en de landbouw het moeilijk hebben. We vragen uw aandacht voor het volgende:
“Het gebruik van drinkwater anders dan voor het vullen van watertanks is niet toegestaan, behoudens het incidenteel kort afspoelen van het schip. De drinkwaterslang die wordt gebruikt voor andere doeleinden dan het vullen van de watertank van het vaartuig dient te worden voorzien van een zelf afsluitende voorziening, bijvoorbeeld een spuitpistool. Omdat anderen ook van de drinkwatervoorziening gebruik willen maken, dient het gebruik zo kort mogelijk te zijn en het zonder direct toezicht laten lopen van het water is, ook bij het vullen van drinkwatertanks, niet toegestaan”

Alvast hartelijk dank namens de natuur en onze boeren!

EXTRA VOORDELEN

Door te verblijven in onze haven geniet u van een hoop extra voordelen! Zo krijgt u op vertoon van uw Delta Marina pasje 50% korting op de dagentree bij De Paardekreek voor de indoor waterspeeltuin, diverse zwembaden, binnenspeeltuin en activiteiten met het animatieteam. Bij onze receptie kunt u ons tijdschrift ophalen, met alle tips om te doen in de omgeving. Passanten die eerder een andere Seven Sisters haven bezocht hebben,  krijgen bij inlevering van dat betalingsbewijs 25% korting op een overnachting in onze haven.

GENIETEN VAN KORTGENE

Onze haven ligt in Kortgene, op loopafstand van het centrum met vele faciliteiten.  De Hoofdstraat in Kortgene ligt op 5 minuten lopen afstand van de haven. Dit is een winkelstraat met een bakker,  een slager,  een supermarkt, horeca met gezellige terrasjes en andere winkels. Wanneer u geld wilt pinnen, kan dit bij de supermarkt, hier bevindt zich een pinautomaat. Naast Delta Marina ligt Villapark De Paardekreek en hier kan gebruik gemaakt worden van een verwarmd buitenzwembad, het ondiepe bad met waterkanonnen en andere waterfaciliteiten.