OVER DE HAVEN

Prachtig gelegen aan het Veerse Meer in Kortgene ligt onze haven, Delta Marina. Delta Marina is een familiehaven die van alle gemakken voorzien is. Een reparatie- en onderhoudswerf, een watersportwinkel, een restaurant en brasserie, jachtmakelaardij, botenverhuur, tankstation, gratis wifi en zelfs een kinderboerderij en speeltuin voor de kleinsten; het ontbreekt er allemaal niet aan. De haven is hét startpunt om al het mooie van Zeeland te ontdekken.


Delta Marina jachthaven Kortgene

Úw ligplaats bij Delta Marina

Onze haven heeft ruim 700 ligplaatsen in twee havenkommen: de ‘Grote Haven’ en de ‘Binnenhaven’.

Ook passanten zien we graag in onze haven. We zijn trots op onze haven en laten u deze graag zien. Passanten kunnen terecht aan onze passantensteiger. Als deze steiger te vol is, zijn er vaak nog boxen vrij. Passantenplaatsen zijn ook beschikbaar voor een langere periode.

Bezoekt u onze haven voor het eerst? Onze havenmeesters leiden u graag rond. U kunt hen oproepen op kanaal 31 of bellen via +31 (0)113 – 30 71 74.

 

Ligplaats aan het Veerse Meer

Onze jachthaven bevindt zich aan het Veerse Meer. Door de gunstige ligging van onze haven zijn de ligplaatsen beschut tijdens zware weersomstandigheden.

 

Onze ligplaatsen zijn geschikt voor schepen van 6 tot 20 meter lengte en maximaal 4 meter diep. Alle plaatsen zijn voorzien van water en walstroom. Heeft u voorkeur voor een specifieke ligplaats in onze haven? Neem contact met ons op, dan bespreken we uw wensen.

 

Uw voordeel als ligplaatshouder

Wij bieden u als onze gast graag extra voordelen om uw verblijf bij Delta Marina zo optimaal mogelijk te maken:

 • Een allround haventeam om u onbezorgd te laten genieten.
 • Voordelig tarief voor winterstalling bij Delta Marina.
 • Wanneer u de factuur van uw ligplaats voldoet voor 1 februari, ontvangt u ca 2% korting op het liggeld.
 • Korting op overnachtingen in andere (Europese) havens die net als Delta Marina aangesloten zijn bij “Seven Sisters”, “Trans Europe Marinas” en “Gouden Anker Havens”.
 • De Delta Marina Social Club organiseert diverse activiteiten voor ligplaatshouders uit onze jachthaven.
 • Gereduceerd entreetarief voor de binnen- en buitenspeeltuin bij onze buren Camping en Villapark De Paardekreek.

 

Tarieven en voorwaarden

Bekijk onze tarieven                                   Het havenregelement

HISWA-voorwaarden lig- en bergplaatsen   HISWA-voorwaarden algemene leveringen

 

Faciliteiten en voorzieningen

Onze haven beschikt over alle faciliteiten die u nodig heeft voor uw verblijf, zoals, vingerpieren, wifi, bilgepomp, watertappunten, geautomatiseerd pompstation, huurfietsen, leenfietsen en een watersportwinkel. Voor alle vragen over onderhoud en reparaties kunt u terecht bij ons Service Center. Daarnaast denken wij natuurlijk ook aan de nodige ontspanning. Maak gebruik van onze leenfietsen om ons Eindeloos Eiland, Noord-Beveland, te verkennen. Geniet daarna bij restaurant ’t Veeruus in onze haven van drankje met een heerlijke lunch of diner met uitzicht over de haven en het Veerse meer.

 

Wij kijken uit naar uw komst. Heeft u nog vragen of wilt u direct een ligplaats reserveren voor een geheel jaar of een flexibel seizoen? Neem contact op met onze collega Diana de Graaf via +31 (0)113 307 176.  Of per mail homeport@deltamarina.nl.

Bezoekers

VOORDAT U BIJ ONS AANMEERT

Bezoekers verwelkomen we graag in onze haven. Of het uw eerste of het zoveelste bezoek is, het maakt niet uit. We vertellen u graag alles over de omgeving en de haven! Vanuit onze haven ontdekt u namelijk gemakkelijk heel Zeeland. We geven u hier alvast wat handige informatie.

Lees meer

Voorzieningen

VOORZIENINGEN IN DE HAVEN

Er zijn verschillende voorzieningen aanwezig in onze haven. Zo kunt u uw boot laten onderhouden of repareren bij het Service Center, koopt u alles wat u nodig heeft bij onze watersportwinkel en verhuren wij plaatsen voor stacaravans of chalets. De stacaravans/chalets zijn prive eigendom en worden niet verhuurd.

Lees meer

Diensten

BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Bij Delta Marina staat genieten centraal, elke dag weer opnieuw. Varen is zoveel meer dan uzelf van A naar B brengen per boot. Gebruik gratis onze barbecues, speel jeu de boules of ga met de kleintjes naar de speeltuin.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van stalling, reparatie of onderhoud? Ook daar kunnen we iets voor u bij betekenen.

Lees meer
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

  OVER DELTA MARINA

  Al meer dan 50 jaar bestaat onze jachthaven. Wat begon als een haven is uitgegroeid tot dé plek om te genieten van het buiten zijn in Kortgene. Ook onze jaarlijkse Delta Marina Cup is inmiddels een begrip in de Zeeuwse zeilwereld. Onze medewerkers doen er dagelijks alles aan om het u naar de zin te maken.

  > Lees verder