WE HELPEN U GRAAG

Een technisch probleem of een onderhoudsbeurt nodig? Welk probleem u ook heeft, de medewerkers van ons Service Center zullen er alles aan doen om u er mee te helpen. We leveren dan ook verschillende diensten van een osmose behandeling tot het herstellen van schades. Hoe kunnen we u van dienst zijn?


Delta Marina Service Center

Het Service Center helpt u graag met reparaties en onderhoud aan uw schip. De werkzaamheden worden uitgevoerd door een vakkundig team van goed opgeleide medewerkers die veelal zelf ook watersporter zijn.  De nodige handelingen worden altijd zo vlot mogelijk uitgevoerd om uw schip zo snel mogelijk weer het water op te krijgen.

 

Webasto zorgt wereldwijd voor optimaal comfort. De firma levert een compleet productassortiment op het gebied van verwarming, koeling, open daken en zonwering voor de marine industrie. Maar ze zijn ook specialist in verwarming en koeling voor campers, caravans en bedrijfswagens. Het biedt comfort dat je vooral vóelt. Webasto zet zich tevens in voor nieuwe mobiliteit en ontwikkelt accu- en laadpaalsystemen.

Delta Marina is de dealer voor Zeeland als het gaat om verwarmen en koelen voor schepen. Maar ook voor campers, caravans en bedrijfswagens.

 

Klik hier voor meer informatie over het verwarmen.

Klik hier voor meer informatie over het koelen.

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bedrijfswagen(s), klik hier voor de mogelijkheden.

Interesse? Neem contact op met het service center via tel. +31 (0) 113 307 173 of servicecenter@deltamarina.nl.

 

 

Klantgericht werken

Klantgerichte dienstverlening

Wij werken zeer klantgericht, in de praktijk laat dit zich bijvoorbeeld zien doordat we de werkzaamheden zo snel mogelijk uitvoeren. We begrijpen dat u snel weer wilt kunnen genieten van uw schip. En, wanneer uw schip ter reparatie of onderhoud bij ons in de haven ligt berekenen we geen kosten voor het liggeld. De werkzaamheden worden zoveel als mogelijk door dezelfde medewerker uitgevoerd. Hij kent uw schip, daardoor worden de reparatietijden korter, en uw rekening lager.

Milieubewust

Milieubewust

Ook milieubewust werken is een belangrijk punt binnen onze Service Center. Alle afvalmaterialen worden daarom door ons gescheiden en we hebben een havenontvangstinstallatie, hier kunt u uw olie, afval en chemisch afval kwijt. In de werkplaats hebben we ook nog een tweede milieustraat. De jachthaven mag dan ook De Groene Wimpel hijsen, dit is een award voor de inspanningen op het gebied van milieu.

Volvo Penta dealer

Volva Penta dealer

Als Volvo Penta dealer hebben wij al meer dan 40 jaar ervaring met motoren tot 900 pk. Uiteraard worden door ons service center ook motoren van andere merken onderhouden, gerepareerd en ingebouwd, bij ons in de haven of op een andere locatie. We hebben 2 servicewagens ter beschikking.

Nationale Nederlanden schadeherstel bedrijf

Nationale Nederlanden schadeherstelbedrijf

Sinds enkele jaren zijn wij door Nationale Nederlanden aangesteld als schadeherstelbedrijf. In Nederland zijn er ongeveer 25 van deze bedrijven. Een betere referentie kunnen wij niet geven.

Schilderen en osmose

Schilder- en osmosebehandelingen

Onze schilderafdeling is gespecialiseerd in schilder- en osmosebehandelingen. Jachten worden na behandeling weer als nieuw. Na het schillen wordt het laminaat behandeld met de Hotvac methode zodat u verzekerd bent dat uw schip niet opnieuw wordt aangetast door osmose. Op deze behandeling geven wij een garantie van 5 jaar!

Winterberging

Winterberging

Van 1 oktober tot 1 april kunt u uw schip veilig stallen in onze winterberging, eventueel overdekt. Wanneer uw schip na 1 april op de wal blijft staan, geldt het normale zomer staantarief. Het stallingstarief is verschuldigd vanaf reservering, ongeacht de datum van uit het water halen. We kunnen schepen tot een gewicht van 16 ton op de wal plaatsen en hebben plaats voor 220 schepen. Daarbij is het mogelijk om 2 masters, catamaran en trimaran te hijsen. Ook boten met een staande mast kunnen bij ons gestald worden.

MAAK KENNIS MET één van onze partners